Kresky v službách miest a obcí

Vlastné Kresky pre klientov vyrábame v rôznych úlohách. Raz slúžia ako predajný merch, inokedy ako hodnotný darček k objednávke e-shopu, výučbová pomôcka, psychická podpora, často ako reklamný predmet s pridanou hodnotou.

Špeciálna kategória sú mestá a obce, ktoré využívajú Kresky naozaj originálne. Dočasnými tetovačkami mestá a obce podporujú lokalpatriotizmus, vytvárajú originálne suveníry, popularizujú mestské kultúrne akcie. Často však vyrábame Vlastné Kresky aj na podporu vzdelávania, alebo na podporu mestských aktivít.

 

 

Ako môžu mestá a obce využiť Kresky?

Vlastnými Kreskami môžete napríklad podporiť lokalpatriotizmus, využiť potenciál známeho umelca pôvodom z vášho mesta, alebo podporiť lokálnu aktivitu. Najčastejšie využívané námety bývajú:


Activity corner na vašom podujatí
S pomocou vašich Vlastných Kresiek veľmi jednoducho vytvoríte zábavnú aktivitu na vašom evente. Dočasné tetovačky Kresky prinášajú deťom radosť a dospelým zábavu :)

Motivačná odmena
Máte lokálny program, alebo aktivitu, do ktorého hľadáte malú, dobre skladovateľnú, ale hodnotnú odmenu? Kresky sa v tejto úlohe mnohokrát dobre osvedčili.

Edukatívna úloha
Kresky vedia baviť a vzdelávať zároveň. Svoje miesto si nájdu napríklad aj na vyučovaní vo vašej škole.

Charitatívny rozmer
Vďaka cenovo nenáročnej výrobe sú Vlastné Kresky veľmi vhodné ako prejav vďaky za príspevok do charitatívneho projektu, alebo do crowdfundingu.

Suveníry, alebo reklamný predmet
Kresky si ľahko nájdu miesto medzi mestskými suvenírmi, výborne fungujú ako cenovo nenáročný reklamný predmet

 

Mesta_vlastne_kresky_tetovacky
 

Výhody vlastných tetovačiek
 
Môžete mať vlastný reklamný predmet už aj v menšom množstve. Tetovačky pre klientov vyrábame v štandardnom rozmere A6 už od 500 ks (250 s dlhšou dodacou lehotou). Na prípravu grafiky vám poskytneme grafickú mustru, takže príprava motívu bude pre vášho umelca/grafika jednoduchá.
Podľa vašej potreby a využitia tetovačiek radi poskytneme aj servis navyše - perforácia hárku s tetovačkami pre jednoduchšiu aplikáciu v teréne na podujatí, alebo hygienické balenie, pokiaľ si to váš zámer vyžaduje.

  

Koľko stoja Kresky?

Výroba Vlastných Kresiek je cenovo nenáročná a pri vyšších počtoch (jednotky tisíc kusov) sú Kresky reklamný predmet so skvelým pomerom kvality, ceny a výsledného efektu. Dočasné tetovačky Kresky sa zmestia do takmer každého rozpočtu a vďaka nízkemu výrobnému minimu (250 ks hárkov formátu A6) dokážeme uspokojiť aj menšie akcie. 

A koľko teda stojí výroba Vlastných Kresiek? Cenu pre výrobu Vlastných Kresiek vo formáte archov A6 vám vypočítame na základe vášho dopytu.

Pre nacenenie vášho dopytu potrebujeme vedieť najmä: formát tetovačiek (štandarne A6), orientačný počet dopytovaných tetovačiek (minimum je 500, resp. 250 ks tetovačiek formátu A6), preferovaný spôsob (ne)balenia. Aby sme vám mohli odporučiť optimálne riešenie, odporúčame uviesť aj detaily o vašom zámere. 

  matus_kontakt_14

 

 Mesta_vlastne_kresky_tetovacky_2

Späť do obchodu